ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧАВДАР ТРОЯН В ПРЕДСТАРТОВА ТРЕСКА

С 22-ма  футболисти ще разполага Боян Иванов за сезон 2018/2019г.Толкова ще бъдат картотекирани за новия сезон. Наставникът на „сините“, Иванов  каза за Троян експрес, че момчетата са готови за първия мач в групата от Зоналното окръжно първенство на 8 септември  в Троян с отбора на „Изгрев“ Ябланица. Целта на футболисти и ръководството на Чавдар е тази година да се изкачат на по-високо стъпало. Според играещият треньор това не е  невъзможно.  Трябва да компенсират  точките , които губят  от неявяването им на срещите с отборите Пещера и Олимпик от Галата, заради много груба игра. Треньорския щаб на троянци нямат гаранция за нормалната игра футболистите от страна на техните противници и публика. Тези мачове са служебни загуби за нашия тим.  И затова тези  точки трябва да се наваксват задължително с победи.

В отборът няма нови непознати  попълнения. Юношата Цветан Делийски се представи много добре в изиграните мачове в края на предишния сезон и вече ще играе при мъжете като нападател. Радостното е, че  Минко Донковски и Томислав Пенков се завръщат от Англия и ще  играят  този сезон, каза още Боби Иванов.  Тодор Коларов вече ще играе за отбора на Академик Свищов, който играе във В група. Под въпрос и участието на Владислав Трифонов(треньор на Футбол 7 и 9)

Миналата година в групата участваха 7 отбора. Тази година се включва и отборът на Дерманци. И така съперници за троянци  освен новака ще са: Ябланица, четири отбора от Тетевенския край- Вежен,  „Спортист Озрен“ Голям Извор, „Балкан“ Български извор,“ Пещера“ и  „Олимпик „Галата

„Всички троянски футболисти са аматьори, работят и нямат много  време за тренировки. Надявам се  въпреки тези причини да постигнем желания резултат през този сезон.  Пожелавам на всички от отбора  успех, късмет и повече голове в противниковата врата“, каза  Боби Иванов.

Ето и футболистите на  които ще разчита треньорския щаб

Вратари: Христо Велчиков и 17-годишният Владимир Петров

Халфовете : Пламен Петков, Стефан Манджуков, Николай Стефанов, Илиян Илиев, Петко Мичев, Венелин Карамфилски, Митко Митев, Кристиян Ангелов, Дилян Иванов. Нападателите ще са: Ивайло Камарашки, Филип Филипов, Минко Донковски, Томислав Пенков и юношата Цветан Делийски.

Да пожелаем успех,късмет  и по-малко контузии за момчетата от ФК“Чавдар“Троян  и техния играещ треньор Боян Иванов(Боби)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button