„ЧАВДАР“ ТРОЯН С ПОБЕДА В КОНТРОЛЕН МАЧ С ИЗРАЕЛЦИ

Баскетболистите на „Чавдар“ Троян изиграха контролна среща с израелския юношески отбор „“Бней ха-Шарон““  в Правец. Троянци победиха  78:63. Това бе и първия мач от подготовката за новия сезон.  В игра бяха пуснати от треньора Диков юношите Габриел Йонков, Леонид Бажанов, Васил Найденов, които се представиха добре, казва Лъчезар Диков.

Дани Христов се завръща у дома

В отборът на Чавдар се завръща Дани Христов. Участие взе и юношата на “Етър” Велико Търново Георги Павлов,  който този сезон ще играе в мъжкия и юношеския отбор на Троян. Но засега това не е окончателния отбор, ще има промени споделя треньорът.

Диков още каза, че като за първа среща  е добре, но има още какво да се подобри в играта си. За победата допринесоха опита на Лилов, Христов и Тодор Колев.

Бней ха-Шарон“

„Бней ха-Шарон“  е професионален баскетболен клуб създаден през 1985год  първоначално под името „Бней Херзлийя“ (Bnei Rav-Bariach Herzliya), носещ името на града Херзлийя. През 2002 година  след като успява да се изкачи до втора лига се взема решение да се обединят  с отбора“Макаби“ от съседния град Раанана . И оттогава се нарича „Бней ха-Шарон“. Имат и юношески отбор, който също играе в Първата им лига. На 29 август нашите  победиха именно тях  в Правец 

снимки: Цветослав Петров

ИЗТОЧНИК:

БНЕЙ ХА-ШАРОН

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button