Информационен бюлетин ОД на МВР – Ловеч

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 60-годишен мъж от с.Голяма Брестница, който на 11 септември около 10.00ч. е установен да управлява мотопед «Симсон», с регистрационнна табела издадена за друго МПС, а самото превозно средство е с прекратена регистрация „негоден за употреба“.

24-годишен жител на гр.Ябланица е задържан в местното районно управление, като заподозрян в извършването на кражба на сумата от 100 лева от частен дом в Ябланица, обитаван от 85- годишна жена.

По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

 

 

На 11 септември в РУ Ловеч е задържан 31-годишен мъж от гр.Левски, който на 25  и на 29 август от два блока в ж.к. «Здравец» е отнел два велосипеда.По случая са образувани  преписки и работата продължава.

          

 

33-годишен мъж от Ловеч е задържан и по случая е започнато досъдебно производство след като на 11 септември около 16.50ч. полицаи от РУ Ловеч са  му извършили проверка, при която в чантичка закачена на кръста му са открили малко шишенце с гъста течност, реагираща при направен полеви тест на канабис и полиетиленово пликче с кафяво вещество, с бруто тегло 3гр., което при проверка също е реагирало на канабис. Работата по случая продължава.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button