ОБЩИНА ТРОЯН ОТПУСНА СРЕДСТВА ЗА ОБРУДВАНЕ НА „АРЕНА АТНЕС“ ! НА 29.09.2018 Е ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА ТРЕНИРОВЪЧНИЯ ЦЕНТЪР!

Предложението на кмета на Троян, Донка Михайлова  за отпускане средства за  оборудването  и закупуването на   спортни съоръжения за специализирания тренировъчен център по карате „Арена АТНЕС“ бе прието от общинските съветници. Те гласуваха единодушно да бъдат отделени парични средства за най-новия спортен център в града, който утре официално отваря врати.

Откриването ще е  на 29.09.2018 (събота) от 13,00 часа. на ул.Стара планина ет.3 (Малкия пазар). Гостите ще наблюдават демонстрации на каратистите преди да бъде прерязана лентата.  Спортния клуб кани всички желаещи да присъстват на това вълнуващо тържество.

Не бе лек пътя до постигането на тази мечта. Да имат своя зала и тренировъчен център. Но СК“Атнес“ успяха и се пребориха.  Състезателите от клуба донесоха много радост за троянци и общината със световните титли на Пламен Мошеков и Рени Димитрова, и още много други отличия.

Ние го поздравяваме за упоритостта в тренировките и им пожелаваме по лек път от сега нататък

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button