ОПОРОЧИХА С ПЛАДНЕШКИ ОБИР БАСКЕТБОЛНИЯ ТУРНИР „150 ГОДИНИ ТРОЯН“

По време на срещата между баскетболните отбори –  14 години от  „Чавдар“ Троян и  „Балкан“ Ботевград  бяха откраднати телефони на няколко (5,  може би и повече) момчета от троянския отбор. Липсата е установена  по време на почивката след двете четвъртини на мача.  Петко Пенков – председател на Общински съвет Троян, който гледаше  много динамичната среща, уведоми РУ на МВР Троян. Веднага пристигна патрулка.  Момчетата от троянския отбор играха вече без желание. Загубиха с 39 :72  от отбора на „Балкан“

В момента пострадалите момчета от грабежа обясняват пред служителите на МВР  какво е изчезнало. Прави се оглед на местопрестъплението.

В същата съблекалня са били и отбора на „Етър“ Велико Търново, но след сигнал от името на троянци е извършена щателна проверка и не е открито нищо у техни състезатели. Но е забелязано момче от Троян, което се е въртяло в този район. Но това е предположение само.

Родителите на баскетболистите са прозвънили телефонните номера на децата си. Но вече са били изключени

Тази случка трябва да даде урок и на Община Троян, и на РУ на МВР, защото днес изчезнаха телефони, утре – нещо друго. Започват първенствата и е необходим строг контрол.

Очаквайте подробности!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button