ФУТБОЛИСТИТЕ НА „ЧАВДАР“ ТРОЯН ПОСТИГНАХА РАВЕН РЕЗУЛТАТ В ПЪРВИЯ СИ МАЧ ЗА СЕЗОНА

С едноминутно мълчание в памет на загиналите в автомобилна катастрофа четири футболисти от ФК“Павликени“ започна  първия мач между  „Чавдар“ Троян и  ФК „Изгрев“ Ябланица. 

ФК „Изгрев“ Ябланица

Мачът започна доста динамично. Гостите  свариха неподготвен нашия вратар и вкараха първия гол  почти в края на първото полувреме. Троянци изравниха, но след неразбирателство в защитата ни, футболистите от Ябланица веднага контраатакуваха и вкараха втори гол. След почивката  в отбора на троянци имаше смени. Това оказа влияние  на играта. Последваха много силни атаки от наша страна, но  до гол във вратата на противника не се достигна. Отборът на ФК „Изгрев“ поведе  с 3:1  и това малко стресна троянските футболисти. Към края на мача с голове на Донковски и  Илиян Илиев  мача завърши 3:3.

Всички картотекирани футболисти на „Чавдар“ Троян за сезон 2018/19

Треньорът на „Чавдар“ Троян Боян Иванов (Боби) споделя, че е доволен от играта на възпитаниците си.  До победа не се стигна, но момчетата са дадоха всичко от себе си“, казва още Иванов. „Надявам се, че  другите срещи ще са по- силни и ще постигнем поставените цели тази година  и за по – предно място в тройката. Искам да благодаря на публиката за подкрепата  по време на мача.“ – завърши треньорът на мъжете.

На 22 септември  мъжете на „Чавдар“ гостуват  на отбора от Априлци. Най – малките футболисти  набор 2011 и по-големите -9-ките ще играят с отборите от с.Долни Дъбник „Единство“.

Публиката бе малко рехава, но за това пък подкрепяше троянските футболисти

 

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button