„ЧАВДАР“ ТРОЯН ПОБЕДИ ОТБОРА НА АПРИЛЦИ ВЪПРЕКИ НЕКОРЕКТНОТО СЪДИЙСТВО

В събота (23.09.2018) се изигра среща от вторият кръг на регионалното първенство по футбол между троянския „Чавдар“ и отбора от Априлци.

„Мачът бе много тежък, некоректно съдийство и много нерви“. С тези думи започна Боби Иванов – треньор на мъжете, „Отмениха ни два реални гола, не отчетоха два фаула, които трябваше да се накажат с дузпи. Огорчени сме от съдиите. Но затова пък им доказахме, че нас, балканджиите, нищо не ни спира.“

Мачът завърши 3:2 за чавдарци. Много добра игра, добри голови подавания и отлична комуникация между футболистите бяха причина за победата в Априлци. Домакините поведоха с 1:0, но Кристиян Ангелов с много техничен гол изравни. Минко Донковски след 30-метров удар изненада неподготвен вратаря на „Планински изгрев“ и резултатът се увеличи в наша полза. Върналият се от Англия нападател преди това имаше страхотни удари, но  уцелваше гредата. „3-ят гол бе плод на уникална комбинация на футболистите ни. Това бе перфектен завършек на голова атака.“, каза още Иванов.

„Много съм доволен от играта на момчетата и им благодаря от сърце за играта и желанието и упоритостта,  които вложиха. За пореден път сме огорчени от съдиите. По този начин българския футбол се опорочава като спорт.
И все пак ние доказахме,че нищо не може да ни сломи

Благодаря Ви, момчета!“ – коментира още треньорът.

И от нас поздрави за победата !

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button