ЗАЩО УБИХА ЖУРНАЛИСТКАТА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА? – ВИДЕО

Един млад кадърен човек не е между нас, грешните!  Виктория Маринова от TVN – Русе. Защо? Защото издаде тайна или…? С всеки човек дръзнал да каже истината ще се случва?

Това да си репортер и журналист е нож с две остриета! Като мълчиш пред истината си никой! Ако я кажеш, отиваш в отвъдното!

А имало свобода на словото!

„Красива е!!! Нали!!! Но, вече не е с нас!!! Защо? Защото, живеем в скапана държава!!! Държава в която всеки може да убие всеки, защото е лесно. Просто убиваш. Няма наказание. Няма последствие. Няма нищо. Просто убиваш. И това е!!! За кеф!!!
Млад човек. Повтарям МЛАД ЧОВЕК, заради всички малоумници с власт от, които зависи да ХВАНАТ И НАКАЖАТ виновните за това. Как ще ги или го накажат? Не знам, не разбирам от тези неща, но най вероятно, те, или той, имам предвид ИЗВЪРШИТЕЛЯ ИЛИ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, ще са много болни, няма да има доказателства, ТЯ може да се е самоубила. Ако накрая все пак има виновен и бъде съден и осъден той ще избяга в страна, където няма ектрадация или ще лежи 3 години и ще бъде пуснат за добро държание. Все тая, на кой му пука!!! Тя не е мойта дъщеря, жена. Нека другите се оправят.
Аз не познавам това момиче, жена, МАЙКА, БЪЛГАРКА, повтарям за малоумниците БЪЛГАРКА, която беше заличена от лицето на земята по най- долен начин, беше просто ИЗНАСИЛЕНА И УБИТА, но ви казвам П И С Н А М И!!!
ПИСНА МИ , защото от сутрин до вечер слушам само това. За убити, обрани, ограбени хора, които търсят справедливост. А НЕЯ Я НЯМА !!! И това е то.
Но, ще дойде ден, когато всичко това ще бъде в повече на всички. Този ден не е далече. Повтарям НЕ Е ДАЛЕЧЕ !!! Та, на този ден всичко за вас ще свърши. Ще свърши изведнъж. И никой няма да ви помни. Защото сте БОКЛУЦИ С ВЛАСТ !!! Но, тази власт не е вечна, всичко на този свят е моментно и преходно. Преходни сте и вие. Днес сте тук, утре не.
Преди време, в не много далечното минало, когато един човек, който изгонихме с камъни, беше на власт, такива ги РАЗСТРЕЛВАХА НА УЛИЦАТА. После казваха, че е съпротива при арест и награждаваха полицаите извършили разстрела. Ами да, един БОКЛУК по-малко. Хем няма да го издържаме в затвора. На кого ще липсва …???
Но, стига толкова лоши думи. Просто едно дете стана сираче. Тихо, тихо ще дойде понеделника, и после вторника,и така ще има и после, и после, и после.
НИКОГА НЕ СЪМ ПИСАЛ НИЩО ПОДОБНО ИЛИ ДРУГО РАЗЛИЧНО, НО НЕКА КОГАТО ТАЗИ ВЕЧЕР СИ ЛЯГАМЕ ДА СИ ПОМИСЛИМ, И ДА СЕ ЗАПИТАМЕ:
– ИСКАМЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕМ ТАКА ? -„Ivan Marinov

Ето и видеото на последното предаване на на Маринова!

https://www.facebook.com/detector.tvn.bg/videos/240842903275765/UzpfSTEwMzI2NTU3OTg6MTAyMTUwMTQ4MDUwNTY4OTA/

Мир на праха й!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button