ПОБЕДА И ЗАГУБИ ЗА МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ И МАЛКО САМОЧУВСТВИЕ

След страхотната игра миналата седмица в Троян, седмиците и девятките на „Чавдар“ Троян този кръг от първенството бяха коренно различни, споделя треньорът Димитър Колев.

Играха без самочувствие и  с много страх от името на противниците от „Литекс“. Нерешителни, без необходимата концентрираност. Пасовете  бяха неточни. Пред вратата  на ловчалии не довършваха добре головите атаки. Защитата имаше своите грешки. И всичко(може би) от името“Литекс“  и защото са лидери в групата. Възможностите на 7-те бяха много, но реализираха само 4 гола. Авторите им са Максим Минков – 2, Самуил Стоянов -1, Никола Трифонов-1 срещу седем вкарани от наборите им от Ловеч.

При девятките мачът също завърши в полза на „Литекс“-5:1. Причините – сходни на набор 2007 , 2008, 2009. Почетния гол за троянци  отбеляза Габриел Ангелов.

Деца, треньор Венци Кепов

Възпитаниците на Венцислав Кепов(този път бяха с жълти фланелки) играха с отбора на  Светкавица (Градежница). Резултатът е  5-0 за Троян. Малко скучен мач.  Динамиката липсваше. Отново хъс(ът) за игра  бе необходим както солта в яденето в този мач.  Иван Мераков(2), Богомил Костов, Петьо Анков, Светлин Петков по един път разочароваха  вратаря, но имаше още доста пропуснати моменти, според Димитър Колев (председател на ФК“Чавдар“).

Поздравяваме момчетата и треньорите за  играта, но ни се иска   троянчетата  да играят смело. Да знаят, че  без да рискуваш няма как да разбереш кой е правилният път.  Да не се страхуват само от титла на тим. Може  би върху тези проблеми трябва да с поработи още с футболистите.

Следващата седмица футболистите от „Чавдар“ родени 2007, 2008 и 2009-та ще играят с момчетата от „Мизия“ град Кнежа, а децата (родени 2004, 2005 и 2006-та) с „Вихър“от Славяново.

Гласувайте за Кмет на годината в 10 категории на kmetnagodinata.bg.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button