КМЕТЪТ ДОНКА МИХАЙЛОВА ПОЛУЧИ ПЛАКЕТ ЗА ПРИНОС ВЪВ ФУТБОЛА

ПЪРВИЯТ детски турнир по футбол (формат 9 или възрастова група 2007- 8 година) за“Купата  на Кмета“ „150 години“Троян, 2018 се проведе на 08.09. 2018  Отлична организация, много емоции, спортменска игра и много голове.  Футболистите от „Чавдар“ 9 с помощ на момчета от другите възрастови групи спечелиха безапелационно Купата.

Плакет за принос в развитието на футбола

Председателят  на Областния съвет на БФС Ловеч, Николай Николов връчи плакет за принос в развитието на футбола от името на Борислав Михайлов, председател на БФС,  на инж. Пенко Пенков. Такава награда имаше и за градоначалничката на Троян, Донка Михайлова, която не бе на официалната церемония на закриването на турнира.

Два месеца по-късно Николай Николов връчи официално плакета за принос в футболния спорт на Донка Михайлова в присъствието на президента на ФК“Чавдар“ Троян, Димитър Колев и треньора на малките футболисти от Ф9 и Ф7 – Владислав Трифонов и Тодор Комитов- експерт в Общината

Председателят  на Областния съвет на БФС Ловеч благодари  на кмета на Троян за всичко, което прави  Община Троян в развитието на футбола, въпреки, че е  жена и  се случват такива турнири.

На свой ред Михайлова сподели, че в Троян има 18 спортни клубове и благодарение на грижата за детско-юношеския спорт града се слави с много спортни успехи. Изрази  и загрижеността за материалната  им база  и това е на преден план за следващата година. Също подчерта,че  от Общинското ръководство са наясно, че има ли  условия за тренировки , има и успехи.

 

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button