ТРОЯНСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НАДИГРАХА СЪПЕРНИЦИ СИ!

Днес бе празник за футболистите от Троян. Изиграха се 3 мача във Футбол 7, Футбол 9 и деца. И в трите срещи бяха гости и се завърнаха като победители и с равен мач.Деветките и седмиците победиха  съперниците си от „Мизия“ Кнежа по всички показатели. С  много добра игра и активност. Пасовете бях точни, отлично завършени атаки. Затова говорят и резултатите 6:1 – Ф7 и 4:0 – Ф9.

Домакините от Кнежа във двете възрастови групи бяха силни и  доста активни. Според треньорското ръководство на ФК“Чавдар“ Троян са били нередовни(по – големи като възраст) деца. Въпреки това нашите момчета успяха да победят и покажат,че трябва да се играе екипно и с много замисъл.

Максим Минков отново имаше най-много попадения – 4. По  два  в  мачовете с Ф7 и Ф9

При деветките Ивайло Тончев с двата си гола утвърди крайният резултат 4:0. При седмиците освен Минков, Самуил Стоянов и Веселин Борисов разочароваха вратаря на „Мизия“ с по 2 гола. И така срещата  завърши 6:1 за Ф7

Децата играха  с връстниците им от „Спартак“ Койнаре. След множество пропуски допуснаха един гол във вратата си. Изравниха  резултата и с това завърши мача.  Треньорът Кепов споделя, че троянци са имали много възможности, но са ги изтървали. Голмайсторът е Петьо Анков.

Снимката е архивна

Свързани статии

Back to top button