ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДАМИ ДНЕС ЩЕ СА НАЙ-ЩАСТЛИВИ!

Румен Георгиев и Надежда Христова Св.Спиридон, 2018

На днешната дата, 27.01, преди броени години са се родили две прекрасни дами. И двете са винаги усмихнати, в очите им може винаги съзреш слънцето. Много организирани, иновативни и пълни с енергия. Винаги се моля да ги срещна за да им кажа „Добро утро“ или „Добър ден“, защото знам, че   наистина  „Денят ще е добър“( както се пее в една красива българска песен).

Цветелина Калчева по време на откриването на изложбата „150 години Троян“ в Народното събрание, 2018

Двете работят в различни сфери. Надежда Христова е майстор – керамик и художник, а Цветелина Калчева  е секретар на Община Троян. Общото им е, че са зодия Водолей. Винаги знаят какво искат и разбира се, как да го постигнат. Строги съм самите себе си. И умеят да се шегуват със самите себе си.

 

Те имат различия, но за мен е важно, че Усмивката им е   страхотно зареждаща (даже ако трябва да ти кажат,че грешиш някъде)

„Усмивката – тя води двама млади към върхове и звездопади. Усмивката – със свойта нишка лека човека тя привързва, човека тя привързва към човека.
Усмивката.
Усмивката – със свойта нишка лека човека тя привързва, човека тя привързва към човека.

Усмивката.“

От все сърце им пожелавам да са живи, здрави, усмихнати. Да не спират да мечтаят, защото желанията се сбъдват. Да не губят чувството си за хумор и да не се променят. Идеите, които носят в себе си да ги реализират.  Винаги да бъдат най-обичаните на света!

Тагове

Свързани статии

Back to top button
Close