Отново пияни и дрогирани на пътя!

На 04 март около 07.00 часа в с.Батулци, лек автомобил «Ситроен» управляван от 52-годишен мъж от селото при движение посока с.Дъбравата е загубил контрол над управлението и се е блъснал в еластична мантинела, която се е скъсала и автомобилът е паднал в  крайпътно дере. Водачът е прегледан в болница, където е установено, че е с повърхностни наранявания, а пробата му за алкохол е отчела 0,94 промила.

 

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 02 март около 14.00ч. 47-годишен мъж от Плевен е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотични вещества. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч.

Още едно досъдебно производство е образувано през почивните дни в РУ Ловеч след като на 03 март 23-годишен мъж е установен в близост до с.Малиново да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,33 промила. Водачът е задържан в РУ Ловеч.

 

52-годишна жена от с.Батулци е задържана в РУ Ябланица за управление на превозно средство  след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,35 промила. Жената е установена да шофира лек автомобил в селото на 03 март около 00.15ч.   По случая е образувано бързо производство.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button