ТОВА Е НОВИНА! Отново изключително представяне на ученици от Механото в Национално състезание

Младите автомонтьори от отбора на ПГМЕТ – Троян в състав: Христин Гатев, Габриел Димов, Преслав Пелтешки/тримата от 12 а клас/ и Мартин Маринов/от 11 а клас/ с ръководител инж. Милен Радков, 

участваха заедно с още  8 отбора от сродни училища в регионалния кръг на националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“. То се проведе в град Ловеч на 22 и 23 март 2019г. в ПГМЕТ – Ловеч.

След приключване на първия ден, в който се решават тестове по професионална подготовка и листовки, момчетата от Механото в Троян поведоха безапелационно пред всички останали отбори, но след оспорвана конкуренция нашият отбор се класира отборно комплексно в крайното класиране на Второ място /след домакините/.

Мартин Маринов получи сребърен медал и второ място в индивидуалната надпревара за най-добър млад автомонтьор.

Трето място и бронзов медал получи Габриел Димов в състезанието за най-добър млад водач на МПС.

Второ място и сребърен медал за момчетата отборно в състезанието за най-добър млад автомонтьор.

Високите резултати са плод на професионализма, с който преподавателите по специалността Автотранспортна техника в ПГМЕТ подготвят младите техници. Нека поздравим инж.Милен Радков, инж. Мариан Шейтанов, инж. Богдан Койновски, инж. Петър Комитов, както и целия екип висококвалифицирани учители от Професионалната гимназия по механоелектротехника в Троян.

 

Тагове

Свързани статии

Back to top button
Close