Троянец е номиниран в Българските Бизнес Награди (Bulgarian Business Awards) в Англия. Да го подкрепим!

Българските Бизнес Награди (Bulgarian Business Awards) в Англия е конкурс, който се провежда веднъж годишно по инициатива на United Business Federation.

~Чрез конкурсния формат “Български Бизнес Награди” (Bulgarian Business Awards) се   цели да насърчат находчивите българи, като бъдат  възнаградени за тяхната упоритост, постоянство, иновативност и предприемачески дух.
Идеята да се  насърчат добрите бизнес практики и ползотворното сътрудничество, както между българските бизнеси в Англия, така и между българските, английските и бизнесите от трети страни.
Също така и информираността за отличните бизнес постижения на българските бизнеси в Англия.
  Проучванията показват, че противно на мнението на песимистите, в чужбина българският бизнес преуспява, тъй като има по-добри условия за развитие и облекчена бюрокрация. И целта  е да се докаже и да даде гласност.
В номинациите участва и Цветомир Стоилов, троянец, в Категорията „ВДЪХНОВЯВАЩА ЛИЧНОСТ/ БИЗНЕС НА ГОДИНАТА“
Има школи по карате в Лондон. За него сме Ви разказвали преди година. Израснал в Троян, възпитаник на Карате клуб „АТнес“.  От няколко години живее в Лондон. Всяка година  през август месец той и Шихан Сирано Фернандес провеждат семинари в нашия град.
Цветомир възпитава и учи деца в спорта, който изисква концентрация, дисциплина и воля. Има много българчета, които с желание  ходят на тренировки. На състезания – печелят медал след медал.
Как се гласува?
Кликнете с мишката  на картинката по-долу и следвайте инструкциите. Изисква регистрация

 

 

 

 

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button