Чавдар Троян и Шумен ще играят трети (решаващ) мач в Троян

В петък  се изигра  срещата  между баскетболните отбори  „Чавдар“  и „Шумен“ в Троян, който завърши 113:109 за домакините.  Този мач може да се каже беше инфарктен за всички. Точка за точка , кош за кош. И в крайна сметка в редовното време завърши 98:98. След продължение троянци успяха да спечелят с разлика от 4 точки.

Шуменци играха много добре, екипно.  Играта на нашите баскетболисти беше по – накъсана, нервна.  Може би и контузията на Лео БАжанов в самото начало  на мача даде отражение. Вучков и Танев бяха доминиращи.

Днес в спортната зала „Младост“ в Шумен  се изигра втората среща между отборите. ЗА съжаление загубихме с 63:72 от домакините. Първата и третата чевърти бяха  с резултат в наша полза: 23:24 и 16:18, но по време на втората четвърт троянци позволиха  Шуменци да имат преднина от 12 точки. Последната част бе равностойна, но   разликата от 9 точки остана.

Михаил Танев отбеляза  20 точки, Тодор Колев – 11, Вучков и  Капитанов са  с по 10. Денис Титов отбеляза 7 точки.

И така в сряда ще се разбере  кой отбор продължава.  Тогава срещата е в Троян.  Надяваме се   състезателите на Чавдар да влезнат в четворката след втора победа.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button