„T MARKET“Троян набира отговорни и лоялни служители

„Максима България” ЕООД e представител на Maxima Grupe UAB – най-големият работодател и инвеститор в Литва, Латвия и Естония. Оперира на българския пазар като собственик на веригата T MARKET, със 73 супермаркета в цялата страна.

Компанията търси да назначи отговорни и лоялни служители:

Компанията предлага:

* Трудов договор и осигуровки;
* Постоянна и сигурна заетост;
* Реална възможност за кариерно развитие;
* Подсигурен обяд на работното място;
* Обучение и ценен опит;
* Гъвкаво работно време.

Вакантна позиция:

ПРОДАВАЧ – КОНСУЛТАНТ ТОПЛА ТОЧКА

* Изпичане и аранжиране на продукти от сектор топла точка;
* Вежливо обслужване на клиентите.

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята професионална автобиография, в която следва да посочите минимумът категории лични данни за съответната позиция : име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни / управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС ако такива данни се изискват за съответната длъжност.

Най-учтиво Ви молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Максима България“ ЕООД, действащо в качеството на администратор на лични данни при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, можете да намерите на официалния сайт на компанията.

Related Articles

Back to top button