Росен Веселинов пое щафетата от Николай Вълков

Николай Вълков получи красива картина и благодарствена грамота от името на общинското ръководство и Общински съвет Троян

След  проведеният конкурс за управител на общинската фирма „Общински пазари“ ЕООД бе избран Росен Веселинов. Той беше представен официално от кмета Донка Михайлова преди седмица  на колегите му от управлението. От 13-ти (четвъртък)  той вече официално  встъпи  като  управител, поемайки щафетата от пенсионирания  му предшественик Николай Вълков. Преди обаче да  седне в кабинета на Вълков, лидерът на БСП Троян и бивш юрисконсулт на „Велде”, с поемане управлението на общинското дружество, според Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА), трябваше да напусне общинския съвет и затова  подаде оставка като   такъв. На негово място е инж.Васил Радойчевски (писахме в предишната статия).

Николай Вълков получи красива картина и благодарствена грамота от името на общинското ръководство и Общински съвет Троян. Кметът на Община Троян Донка Михайлова пожела на бившият управител  и много честен служител, спокойно да си кара живота като неработещ гражданин. Да се радва  и да не забравя  колегите си.

ОФ“Общински пазари“ извършва собствена стопанска дейност, посредническа дейност, в т.ч. комисионна търговия, даване обекти под наем, реклама и издателска дейност, дейност като стоково тържище по смисъла на чл.3 от Закона за стоковите борси и тържищата, всички дейности не забранени от закона.

Related Articles

Back to top button