Фирми дариха в името на здравето на троянци

„Троянският бизнес е част от новата индустрия за производство на предпазни средства и дезинфекционни материали. Гъвкавостта и бързината му са надежда за по-бързо излизане от икономическата криза, която ни очаква“. Това   в своята Фейсбук страница Донка Михайлова-кмет на Община Троян днес.

„Благодаря на „Калинел“ ЕООД, Универсалстроий“ ООД и „Доверие – ГРИЖА“ ЕАД за това, че дариха едни от първите си изделия на Община Троян в интерес на здравето на троянци.“, завършва градоначалничката.

 

Да напомним, че Калинел ЕООД дари и на други троянски фирми, както и на РЗОК Ловеч.

Много доброволци са в комуникация с Община Троян и в готовност при възникване на потребност да подпомогнат възрастни хора със закупуване на хранителни продукти или лекарства. Община Троян продължава да набира и доброволци сред бившите служители на МВР, МО и Пожарна безопасност и защита на населението, във връзка с постоянната потребност от упражняване на ефективен контрол върху заповедите на Националния и Общински щабове за ограничаване на разпространението на коронавирус и последователните усилия на общинското ръководство за опазване на здравето на жителите.

Изказваме благодарности на всички, които се отзовават на инициативата!

Related Articles

Back to top button