Кино Троян

Премиера на филма "Имало  едно време в Холивуд"
Премиера на филма „Имало  едно време в Холивуд“

В главната роля – Кино Троян

 Премиера на филма „Имало  едно време в Холивуд“

Бивша звезда от телевизионен уестърн, се надява да възстанови кариерата си, като се прехвърли в киното и пробие в Холивуд. Същите амбиции има и някогашният му дубльор. Плановете на двамата се усложняват от съдбата на съседката на единия. Участват Леонардо ди Каприо , Брат Пит и Робин Уйлямс

Девети филм на Тарантино. Краят на 1960-те години, Холивуд. Бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо) се надява да възстанови кариерата си, като се прехвърли в киното и пробие в Холивуд. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Бут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби). Премиерата на филма съвпада с 50-годишнината от убийството през 1969 г. (с ножове и огнестрелни оръжия, след часове мъчения) на бременната в 8-ия месец 26-годишна актриса и модел Шарън Тейт, съпруга на Роман Полански, в къща край Лос Анджелис, от престъпната фамилия на Чарлз Мансън.

Времетраене
161 минути
Премиера
16 август 2019 г.
Режисьор
Quentin Tarantino, William Paul Clark, Mohmmad Yunus Ismail, Kt Yunus, Christopher T. Sadler, Katie Pruitt, Brendan Lee
Жанр
Драма, Комедия, Екшън, Криминален, Уестърн
Актьори
Margot Robbie, Brad Pitt, Lorenza Izzo, Clifton Collins Jr., Leonardo DiCaprio, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Penelope Kapudija, Al Pacino, Kurt Russell, Luke Perry, Margaret Qualley

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА:2D

Само на 16-ти август в салона на КИНО ТРОЯН. Пишете им… Или на телефон:  0879 57 10 85

Кино Троян
Кино Троян

В главната роля – Кино Троян

Уважаеми читатели, това е страничката  на КИНО ТРОЯН.  Всички знаем, че  то  вече е факт. Тук ще намерите програмата за кинопрожекциите.  Тук ще анонсираме премиерите. Тук ще се срещате с любимите си актьори. Да,  това  е страничката на КИНО ТРОЯН.

 

Голям брой троянци и не малко гости на града  вече посетиха новия ни кино салон  и останаха очаровани от качествените 3D прожекции и невероятния звук. Новите прожекции в Кино Троян продължават седмица след седмица, а интересът нараства с всеки изминал ден. Това е напълно разбираемо, все пак Кино Троян предлага на своите зрители хитови филми в деня на световната им премиера, което безспорно доставя едно огромно удоволствие на кино любителите в малък град като Троян и особено удовлетворение за хората, допринасящи за всичко това – Екипът на КИНО ТРОЯН.

Как обаче да се информирате за всичко случващо се в  Кино Троян?

Ние, от КИНО ТРОЯН, ще продължаваме да доставяме информация по досегашния начин, чрез рекламни материали на всички обществени места в града, както и на фейсбук профила на „Читалище Наука Троян” и на страницата НЧ „Наука – 1870 г.“ – гр. ТРОЯН.

За улеснение на посетителите на киното, екипът на Кино Троян създаде фейсбук страницата КИНО Троян, която ще дава информация за всичко случващо се в Кино Троян. В страницата ще откриете информация в реално време за предстоящите 2D и 3D прожекции, както и за тяхната дата, час и цена на билети. Ще може да следите за световни премиери и дори предпремиери на предстоящи филми, които ще бъдат прожектирани в  КИНО ТРОЯН.

Не се колебайте да ни пишете или позвъните на тел: 0879 57 10 85

Очакват ви интересни анкети, забавни игри и разбира се, подаръци. Затова следете случващото се на страницата на КИНО ТРОЯН във Фейсбук и тук . Много скоро там ще намерите подробна информация за новите ни идеи.

Харесвайте и споделете.

Екипът на Кино Троян ви очаква!

 

 

Back to top button