324 лева се събраха за малките баскетболисти от Чавдар Троян

324 лева се събраха за малките баскетболисти от Чавдар Троян Малките големи попълнения Никол, Хриско и Елена, и Вики,  Иваничка  и Петя след тренировката.

Майките от Сдружение „Децата за Троян“ се присъединиха към благотворителната кампания провеждаща се от 6 – до 22 септември  за събиране на средства за   подпомагане  на малките баскетболисти  от Чавдар“ Троян. Те  призоваха троянци   да дадат своя дан чрез спорта.  Заедно с Viktoria Kangooklub Троян и Слави Анастасов (треньор по зумба фитнес)  проведоха  тренировки с благотворителната цел. И отново успяха да изпълнят на максимум целта.

След снощната тренировка на  Viktoria Kangooklub се събраха 167 лв.

Благодарим на Вики за мнооого яката тренировка и най-вече на малките големи попълнения Никол, Хриско и Елена – три деца, които осмислят дейността на сдружението ни ???

От днешната тренировка „Зумба“  157 лв   Петя Кръстева сподели, че  смятат да организират и турнир по street basketball. Като средствата от него ще бъдат дарени  пак за малките баскетболисти. Но това ще  е около празникът на Троян

Тази вечер мамите бяха обявили час за събиране на капачки . Но за съжаление времето бе лошо. Но те отново ще обявят кога можем да предадем капачки.

Благодарим Ви момичета!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button