Марина Войкова – Мис Планет 2016

Короната не е нещо, което може да ме промени

Марина Войкова спечели за България световната титла Мис Планет 2016 – най- голямата победа в историята на участията на българки в международни конкурси за красота!

Световната титла идва в България!

Най-голямата победа в историята на участията на българки в международни конкурси за красота!
Марина Войкова(от Троян) спечели за България световната титла Мис Планет 2016 в конкуренция с над 40 участнички от 25 държави: Филипини, Малайзия, Португалия, Холандия, Китай, Сингапур, Бразилия, Шри Ланка, Украйна, Русия, Гърция, Бразилия и др.
„Miss Planet“ е един от най-престижните конкурси за красота в Света , основан преди повече от 25 години в Холивуд / САЩ /.
Тазгодишното издание се проведе в морската столица на Грузия Батуми на 10.09.2016.
Изключително развълнувана, Марина сподели в своя профил в социалната мрежа, че битката е била много оспорвана, че тази корона не е само нейна, а е на цяла България. Много щастлива е от това, че всички момичета са я поздравили искрено с победата, което не се случва често в конкурсите за красота.

Марина представи национална носия от родния си шопски край –осъвременена версия, създадена от дизайнерката Мариета Славчева. Участниците дефилираха в модно ревю с тоалети на дизайнери от своята държава, за ревюто Марина бе заложила на стилна рокля на MEGZ – Меглена Каканашева .

Във финалната вечер на награждаването тя блестеше с рокля с диаманти в тюркоаз на дизайнерката София Борисова – Модна къща РОМАНТИКА.
Марина впечатли журито и се класира сред 5-те участнички, които представиха своите таланти на финалната вечер: изненадващо професионално изпълнение на песен, подготвена заедно с Дани Милев.
А първо място и златна корона – шедьовър на грузинското ювелирно изкуство спечели българката Марина Войкова!

 

Източник
списание Меннджър

Свързани статии

Back to top button