Обучение на тема „Киберсигурност“

Обучение на тема „Киберсигурност“  провежда изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Как да опазим фирмата от модерните разбойници“, което ще се проведе на 26 октомври 2016 г. от 10.00 часа в Ловеч, хотел „Президиум Палас“, конферентна зала, съобщиха за Троян експрес

Събитието се организира от ИАНМСП съвместно с компания „Файндейс“ и е част от поредица обучения, които ще се проведат в Пловдив, Добрич, Бургас, Стара Загора и Ловеч.

Темата на обучението „Киберсигурност – как да опазим фирмата от модерните разбойници“  е внимателно подбрана на база обратна връзка от компаниите и публичните организации. Целта е да се подпомогне бизнес развитието на малките и средните предприятия в България под формата на бърз курс за защита срещу посегателства над информацията, която те обменят с банки, доставчици, клиенти и институции.

Бизнес обучението дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия.

Лектор е Валентин Генев – специалист по дигитална и фискална сигурност

Допълнителна информация за събитието може да получите на телефон 08784189 04  от Цветан Ангелов, регионален представител на ИАНМСП в град Враца.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Проверете също
Close
Back to top button