Каратеките от Атнес Троян изпращат горди 2016

Каратеките от Атнес Троян изпращат 2016-та с много успехи . Това бе отбелязано тази вечер във фоайето на СУ“Климент Охридски“ в града,  където се проведе  среща  на родителите на подрастващите каратисти  от  КК“Атнес“ и ръководството на клуба.

Емил Атев -треньор и президент на клуб направи  равносметка за успехите на  клуба от създаването досега. С много снимков материал и презентация родителите  бяха запознати с миналото, настоящето и бъдещето на каратето в Троян.

В същото време отборът провеждаше своята редовна тренировка в залата. Имаше деца от детската градина до  семейни  каратисти. Както и семейно-майка и дъщеря. 60-те минути минах незабелязано и за трениращите и за техните родители.

Да им пожелаем още по-големи успехи през 2017-та!

На посещение в Троян от 6-8 март 2017 ще бъде сенсей Стоян Стоянов

Македонец. От 15 години живее в Париж Франция Художник.Има страхотни картини. Стоянов е СЕНСЕЙ в каратето Посещава България много често и като спортист и като художник. От предварителните разговори от няколко месеца разбрахме,че с Троян го свързва нещо много лично. А именно причтелството ми с проф.Киров от НУПИ „проф.Венко Колев“ в града. По време на визитата си в нашия град той ще проведе тренировка с троянските каратисти. И ще има срещи като каратист и като художник. Аз лично очаквам срещата си с него, защото той е широко скроена личнот. Високо ерудиран и интелегентен. Какво ни свързва нас – изкуството и каратето. Може да очаквате документален филм с него…
Сега да Ви го представя накратко
Роден в Македоние. с карате се занимаваактивно от 1971 год. Бил е Цървена звезда,Партизан. от 1985 – досега е в Карате клубове във Франция-карате клуб „Шотокан и карате клуб „Елбеф“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button