Изчезналият и издирван от полиция, медии и близки 18-годишен Майкъл Кривиралчев е открит

Изчезналият и издирван от полиция, медии и близки 18-годишен Майкъл Кривиралчев е бил открит в апартамент в Пловдив, при възрастен човек, който се е занимавал с мъжка проституция.

БЛИЦ научи от разследващи, че ученикът е проституирал и е изкарвал пари по този начин. Той е отишъл доброволно и тъй като има навършени 18 години не могат да го принудят на сила да се прибере при родителите си.

Майката вече е уведомена, съобщиха за БЛИЦ от полицията в момента тя е на кафе и разговаря със сина си. Какво е провокирало аморалното поведение на момчето не е ясно. Знае се обаче, че от лятото той е кривнал от правия път и се е запознал с момиче, което се е занимавало с наркотици, заедно с брат си. От тогава поведението на Майкъл рязко се е променило.

БЛИЦ припомня, че Майкъл Кривиралчев изчезна от дома си преди около 2 месеца веднага след рождения си ден. Той е живеел при баща си, родителите са разведени, казал е, че отива при приятел и е събрал сак с дрехи. Поддържал е връзка с майка си по телефона и във „Фейсбук“, но от около 15 дни тотално е прекъснал всякаква връзка. Това е паникьосало жената, която помоли за помощ медиите и се обърна към полицията.

Приятели на младежа веднага започнаха да коментират случилото се в личната му страница в социалната мрежа: „Майкъл е едно момче което проституира! Намерен е при един гей, който е сакат и правят секс с него. Но това е най-малката част на историята. Мисленето на Майкъл е по-долно от най-долните курви! Взема пари, като се продава и така не виждам какво обсъждаме още!“

„Намерен е днес в град Пловдив, в дома на социално беден хомосексуалист, който му давал по 10 лева на ден. Извода оставам на всички вас! Лек ден!“

Минути след разпространението на новината Майкъл реши да изтрие цялата информация и мнения на негови приятели от страницата си в социалната мрежа.

Източник
БЛИЦ

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button