Клетва ще положи новият общински съветник от БСП

Преди началото на заседанието на Общински съвет Троян на 27 април 2017 г. клетва като съветник ще положи Владислав Петков Кардашимов. Той е е издигнат  от листата на БСП,  което се  удостоверява от Общинската избирателна комисия  с решение.

Кардашимов влиза на мястото на д-р Валентина Александрова, избран за народен представител от листата на „БСП за България“ в изборите за народни представители на 26.03.2017 г. . Така преди да се пристъпи към дневния ред Владислав Петков Кардашимов ще положи клетва пред местния парламент.

Владислав Петков Кардашимов роден на 28.031983г. в гр. Плевен Икономист завършва средното си образование в ТИТУ, гр. Ловеч със специалност Счетоводна Отчетност Бакалавърската и Магистърската степен завършва в СА „Д.А. Ценов“ със специалност Счетоводство и Контрол.От 2005г. насам Владислав Кардашимов работи в КООП „Обнова“ в с. Черни Осъм на длъжност ръководител управление финанси и търговия.

Днешното заседание  ще започне в 13.30 часа в заседателната зала на Община Троян. До този момент дневният ред съдържа доста точки  за разглеждане.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button