„Ако искаш да видиш някогo, иди в магазин „Life“Троян

Това го прочетох в социалната мрежа. Да,  така е! Дай боже, новооткрития магазин“Life“  в Троян бъде все такъв притегателен център за троянци както е днес. Пожелаваме го  от сърце на собствениците –  Радослав и Радослава Борисови.

Днес сутринта магазин“Life“ бе осветен от Величкий епископ Сионий, придружен от отец Марин Божков. Гости на откриването бяха поканени г-жа Донка Михайлова- кмет на Троян и г-н Николай Тодоров – председател на Общинския съвет в града, зам,кметове и др.(по информация на Станислава Цукева-PR на Община Троян)

Община Троян активно подкрепи и съдейства при реализирането на обекта, каквито бяха и исканията на троянци. При откриването на новата троянска придобивка, кметът с радост отбеляза новите работни места, които вече са разкрити в Троян, новата възможност за потребителите в града, възможността троянски стоки да бъдат предлагани в магазина. Кметът пожела на собственика Радослав Борисов успех, ниски цени и високи обороти.

Магазина е с типично европейски облик.  Сякаш с неговото построяване Троян стана съвсем друг. Дано и хората се променят.

Влизайки  в магазина с нюансите на зелени цвят, те грабва една атмосфера на уют. Щендерите са подредени като в аптека. Да ти е драго! Има кафене, щанд  за топли закуски, за плащане на сметки , има всичко необходимо  за дома и кухнята, за животните…децата..

Попътен вятър на магазин“LIfe“ и неговите собственици

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button