Кражба в Ябланица и Ловеч

Кражба  автомобилни гуми, трифазни ел.мотори, 2 пластмасови туби съдържащи 16 литра дизелово гориво и др. разследват РУ МВР Ябланица

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който на 10 май около 19.20 часа е разбил л.а БМВ, паркиран в дясно на път II-35/ /Троян-Плевен/ и е отнел мобилни телефони, дамска чанта с 20 лева и лични документи и вещи.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 32 годишен мъж от с. Добревци, който е управлявал лек автомобил без да притежава свидетелство за управление на МПС и повторно в едногодишен срок след наказването му за същото нарушение.

На 10.05.2017г. служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОДМВР-Ловеч съвместно с колеги от РУ Ловеч са провели специализирана полицейска операция по противодействието на разпространението на акцизни стоки без бандерол. В хода на операцията за проверка е спрян ла. „Форд Транзит“, в който са намерени 7 кг. насипен тютюн  и е образувано досъдебно производство срещу водачът на превозното средство-37 годишен мъж от с.Буковлък. В л.а. „Фолксваген Голф“ са намерени и иззети 4 кг. насипен тютюн от 31 годишен жител на с.Буковлък, а от пътуваща в автомобила жена са иззети 3 кг. , за което и е съставен акт за административно нарушение.  В л.а. „Опел Корса“ са открити 3 кг. насипен тютюн без български акцизен бандерол и на водачът му В.Н.-47 годишен е съставен акт по ЗАДС.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button