Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч 30.06.2017 год

В РУ Троян е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в периода от м. ноември 2016г до 29 юни 2017 год. е  проникнал в къща в с.Голяма Желязна и е отнел  множество инструменти и покъщнина.

На 29.06.2017г. около 12.35ч. на ул.“Георги С. Раковски“ № 41 в гр.Троян, л.а. «Ситроен» управляван от 22-годишен мъж от града е блъснал 82-годишна пешеходка.  Жената е настанена в троянската болница с травма и наранявания по главата, без опасност за живота. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на ЗДВП.

 

В РУ Ловеч са задържани четирима мъже от с.Славяни в момент след извършване на кражба.

На 29.06.2017г. около 04.50ч. криминалисти от РУ Ловеч са задържали четирима криминално проявени мъже от с.Славяни /на възраст 28,33 и двама на по 31 години/, които са се предвижвали с конска каруца из слънчогледов масив край селото. Ловешките полицаи са разполагали с предварителна информация, че мъжете се завръщат от с.Горан, където от частен дом са отнели ел.инструменти, кабели с различна дължина и сечение и съдове от цветни метали. При задържането им лицата са оказали  съпротива и са наранили леко трима служители на РУ-Ловеч.

По случая са образувани две досъдебни производства и работата продължава.

        

Полицаи от РУ Троян задържаха 18-годишен, криминално проявен младеж от града, който на 28 юни около 20.00 часа  е отнел велосипед „drag“ от местността „Чакърски“.  Велосипедът е открит и иззет по съответния ред, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

                           

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button