Хиляди троянци пяха с Джон Лоутън и БТР – Галерия

След като троянци  посрещнаха Джулая морнинг в сърцето на Балкана  в ранното първоюлско утро, вечерта  пяха с БТР и Джон Лоутън в Троян

Английският и музикант, рокендрол и блус вокалист  бе посрещнат от кмета на Троян, Донка Михайлова с традиционата Троянска сливова ракия. Той имаше възможност да  поговори разкаже за впечатленията за България и с председателят на Общински съвет Троян Николай Тодоров. Възхитен е от българската кухня.

Изпълнителят  на парчето „July Morning“ излезе на сцена след като БТР бяха нагорещили още повече атмосферата. Изпя своите хитове. Троянци и гости, специално дошли за концерта му, пяха с него .

Специален гост на концерта бе и депутатът Милко Недялков, който взе автограф   от любимия си изпълнител.

От 2004 година Джон Лоутън ежегодно изпълнява песента на концертите в Каварна – Калиакра Рок Фест, които се състоят на зазоряване на 1 юли. Често участва и в други концерти в страната.

В края на 2008 година става водещ в съвместния филм на телевизия СКАТ и Община Бургас – „Джон Лоутън представя…“, в който разказва за миналото на Бургас и други градове – околности, традиции и обичаи Продуцент е Валери Симеонов, а режисьор – Мартина Чачевска. Също така през 2011 взема участие в популярния български филм, продукция на Нова телевизия, Love.net, като освен участието си допринася и с песента „Tonight“, която е включена в саундтрака към филма.

През януари 2012 година записва албум с Диана Експрес.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Събота, 1 юли 2017 г.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button