Шихан Фернандо Серано отново в Троян

Шихан Фернандо Серано от Испания, 7-ми дан, международен инструктор по самозащита и треньор на Националния отбор по карате на Испания бе в  Троян за да сподели своя опит.

Това стана по време на X-ти юбилеен семинар“Самозащита§олимпийско карате“, който се проведе  на 23 август в спортната зала “Чавдар”. В него участваха служители от МВР / от Троян, Ловеч ,Велико Търново/ и от испанската полиция, състезатели на КК “Атнес”,  ТКД клуб“Хемус“, Горна Оряховица, „Шин джоджо“Пазарджик, КК“Олимп“София

Гости на официалното откриване бяха: зам.кметът на Троян Поля Димова,  председателят на ОбС Николай Тодоров,зам. началникът на РУП – Троян гл.инсп. Милен Бочев, Владимир Шишков-зам.директор на Горското стопанство в Троян.

Практическият семинар “Самозащита§олимпийско карате“ е  “една от формите на обучение, използвана за повишаване нивото на подготовка на троянските каратеки, както и за разучаване и усъвършенстване на реално приложими техники от служителите на МВР”, заяви шефът на “Атнес” Емил Атев секретар на БНФК.

Зам.кметът Поля Димова  даде официален старт на проявата с думите „спортът е много добро средство за контакти и сътрудничество и за здраво тяло. “
Бяха връчени благодарствени грамоти на Поля Димова,  Шихан Фернандо Серано(той получи  и диплом за  дан) Цветомир Стоилов(съорганизатор), Димитър Шишков.
Сертификати получиха всички участници в семинара от зам,кмета на Община Троян,която е съорганизтор на събитието. А официалните документи(паспорти) от БФК  за дан на Симеон Чешмеджиев-1-ви и Владислав Шишков – 2-ри   бяха връчени от наскоро получилия 7-ми дан Шихан Фернандо Серано.

 

Галерия от цялото събитие :

 

 

Семинар с Шихан Фернандо Серано

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button