БК „ЧАВДАР“ Троян стартира инициатива“За децата на Троян“

От 1 август 2017 ръководството на БК „ЧАВДАР“ Троян  стартира инициатива за подпомагане на клуба, в частност подрастващите групи  под надслов „За децата на Троян“. Целта е  финансовото подпомагане на клуба. За осигуряване консумативи  и други за правилната подготовка на малките баскетболисти. Нека припомним, че миналия сезон троянските отбори до 12 и 14 години имаха успехи. И в най-последният-месец юни- 12 годишните турнир те спечелиха купата на Троян в „Б“ групата.
Троянският баскетбол има изградени традиции. Доста баскетбoлистите сa започнали кариерата си в малкия град. БК“Чавдар“ сезон 2016-2017 беше почти изцяло троянски. Бяха включени и юношите, които много добре успяха да  се включат и да допринесат за спортните успехи на отбора;

Също така се справиха успешно и аматьорите .“Фор Фън“ Спечели златната купа на НБАЛ

До тук казано неуспехи няма. Има градация в развитието на баскетбола. Затова е нужно всички, ние , милеещи за спортната слава на Троян да подпомагаме кой с каквото може.

Ето какво сподели президентът на клуба Петър Лалев

За съжаление в днешно време не е достатъчно само желанието на група хора да постигнат нещо, а са нужни и финансови средства за обезпечаването на скромния ни клуб. Инициативата ще бъде под надслов „За децата на Троян“. Всеки които желае да подпомогне клуба моля да се свърже с нас, благодарим Ви предварително !!!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button