ХАЙДЕ НА ВЕЛОСИПЕДИТЕ!

По традиция през късна есен на пл.Раковски(градинката на киното) в Троян се провежда състезание по колоездене за деца и ученици. И тази година Колоездачен клуб „Хемус-1896“ ще   осъществи това събитие, което е част от спортния календар на общината. То съвпада с Деня на независимостта 22 септември и започващия   Българския Фестивал на сливата

 

И затова Община Троян и Колоездачен клуб „ХЕМУС – 1896“ Ви канят на състезание по колоездене за деца и ученици., което ще се проведе на 22.09.2017 г. от 16,30 часа на пл. „Раковски“ – градинката пред киното. Там  ще очакваме участници, които ще са разделени в 4 групи, а именно:Първа група – 4–6 години, Втора група – 7–9 години;Трета група – 10–12 години;Четвърта група – 13–15 години

Могат да участват всички троянчета и гости дошли за Българския Фестивал на сливата. Денят е почивен и е много подходящ за такъв вид събитие  Обаче  организаторите не носят отговорност и риск при евентуални инциденти по време на състезанието и затова нека децата си имат предпазна екипировка(ако имат такава)

Ще има специално, охранявано  и маркирано трасе като на  големите колоездачните състезания. Ще бъде затворено за всякакъв вид превозни средства.

Първите трима състезатели от всяка възрастова група ще бъдат  наградени  с предметни награди  след като финишира и последния състезател.

Драги родители и деца , можете да се запишетеили д запишете вашето дете на на телефон 0888337814; на e-mail: cyclingteam_hemus1896@mail.bg; или направо  във веломагазин „Хемус Троян, градинката на киното, или на място 30 минути преди старта на състезанието.

И за да се уверите, колко е било интересно вижте архивни снимки

http://ruslanapopsavova.blogspot.bg/2015/11/blog-post_71.html

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Събота, 7 ноември 2015 г.

 

 

Related Articles

Back to top button