Кметът на Троян Донка Михайлова ще се срещне с изявени троянски каратеки

По повод успехите на троянските каратисти на световните татамита, кметът на Община Троян Донка Михайлова  ще приеме изявени спортисти от СКК“АТНЕС“ в понеделник, 02.10.2017. Президентът на клуба  и секретар на Българската федерация по карате Емил Атев специално за Троян Експрес сподели:

„Благодарение на подкрепата на Общинското ръководство и лично на г-жа Михайлова, Троян се превърна в   притегателен  център  за каратеките от България и чужбина. От години тук се провеждат лагер-сборове, съдийски и треньорски курсове, семинари по карате и самозащита, турнири и общи събрания на БНФК.

Ежегодно в нашия град идват спортисти от клубове в страната И ЧУЖБИНА и остават доволни от топлотата на троянци. Пример е ТРЕНЬОРЪТ НА ИСПАНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ТИМ Шихан Фернандо Серано/7-ми дан/, който от 2007 година всяко лято  посещава балканския град.  

Надяваме се и искрено желаем това сътрудничество да продължи и занапред, защото троянските спортисти са популярни навсякъде и заради тях много наши сънародници в чужбина  пеят и плачат когато Националния трибагреник се издига най- високо  и   Българския химн звучи в тяхна чест

Благодарим Ви за съдействието, госпожо Михайлова

Емил Атев

Президент на СКК“Атнес“ и секретар на БНФКарате

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button