Жителите на Троян избраха Донка Михайлова да е финалист в три категории в конкурса за кмет на годината

Жителите

Имаме си“ Гласът на България“, защо да нямаме и Кмет на годината.
До утре вечер, 25.10 2017, 00.00 часа можем последно да гласуваме

ДА ПОДКРЕПИМ КМЕТЪТ НА ТРОЯН И КРАСИВИЯ НИ ГРАД!

Стотици хиляди българи определиха кои кметове отиват на Големия финал на петия национален конкурс „Кмет на годината“. Оспорваната онлайн надпревара на платформата kmetnagodinata.bg стартира още с началото на допитването – на 1 октомври. В първия етап хората гласуват за всички 265 кметовете в 10 категории до 12 октомври 2017 г. включително. Вторият етап на гласуването започва на 13 октомври 2017 г. В 9 от категориите остават по 15 общини, получили най-много гласове. Те са разделени както следва: 5 малки, 5 средни и 5 големи общини. Малка община е такава с население до 20 000 души, средна – с население от 20 000 до 50 000 души и голяма – с население над 50 000 души.

В 10-ата категорията – „Кмет на гражданите“ може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса – 25 октомври 2017 г.

В категорията „Кмет на годината“ битката тръгна много оспорвано. От кметовете на  средните  общини- се пребориха  – Стамболийски, Троян, Разград, Ботевград и Велинград.

Кметът Михайлова е финалист и  в категория „Паркове и градски среда“  заедно с колегите й от  Стамболийски, Поморие, Елин Пелин, Ботевград.

В следващите 13 дни България ще избере победителите в 10-те категории. Кметовете, събрали най-голяма подкрепа в конкурса, ще бъдат отличени на официалната церемония „Кмет на годината 2017“ на 27 октомври, петък, от 13:00 часа в София Тех Парк. Тя ще бъде излъчена вечерта в ефира на БНТ1.

Церемонията се провежда със специалното съдействие на: Изворна вода Бачково, Апартхотел Лъки Банско, БИЛЛА България, ЧЕЗ България, Опел, Виваком, Екопак и други.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СВОЯ КМЕТ В „КМЕТ НА ГОДИНАТА 2017” ТУК!

кмета.бг

Как се гласува

Долу на картинката ще ги видите

1. Избирате Средна община

2. На търсачката изписвате Донка Михайлова

 

3. Кликвате на името  и  се появява снимки  с категориите

 

4.Избирате за коя категория ще гласувате Кликвате на нея и търсите надписа Гласувай

Отгоре се изписва за кого и коя категория сте гласували.

Може да гласувате и за трите категории поотделно. Регламента позволява, но с различни имейли

Попълвате формуляра и изчаквате да получите обратен имейл за да потвърдите, че гласувате точно за този кмет.. На 13 октомври започна 2-ят.т.е

Остава само едно денонощие…

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button