ВАЖНО! Ограничено e движението на всички автомобили през Беклемето и пътя Шипково – Рибарица

Ограничено e движението на всички автомобили през проход Троянски /път II-35 Троян – Кърнаре/, поради влошаване на метеорологичните условия и паднали дървета.

Ограничено е движението за всички МПС по път III-358 Шипково – Рибарица от км 13+100 до 32+800, поради снеговалеж и паднали дървета.

Ограничено е движението за всички видове моторни средства през прохода „Петрохан“, от село Гинци до село Бързия. В участъка са паднали дървета от натрупания по тях мокър сняг. Обходният маршрут е през Искърското дефиле. Целта на предприетото ограничение е опазване живота и здравето на пътуващите и безопасност на движението.Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bglima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button