Фирма“Калинел“ транспортира дарение за троянското АГ отделение от Германия

Преди Коледа бяхме писали за троянката , живееща  в Германия, която се нае да събере средства  за закупуване на така необходими консумативи за АГ отделението на троянската болница.С голяма радост можем да кажем, че те са вече почти в Троян благодарение на фирма „Калинел“ с управител инж.Марин Радевски.   Той пое разходите за транспортиране на апаратурата. А  Преслава Босева на своята Фейсбук страница сподели,че освен  средствата събрани за   закупената техника, остават ще 1240 евро дарение за АГ отделението  в балканския град.

Ето какво пише:

„Скъпи приятели, днес на път за Троян се отправиха два германски уреда! Да им е лек пътя и благополучно пристигането!

И така след дълго смятане с елката от 2ри клас мога да се похваля с 1305 € събрани чрез Facebook…410€ чрез PayPal…200€ по банков пъти и 35€ в брой. С тези пари досега беше заплатена апаратурата, транспорта бе поет от Фирма „Калинел“ . Така досега остават 1️⃣2️⃣4️⃣0️⃣️ € дарение за Отделението по гинекология и акушерство към МБАЛ Троян! Д-р Василев е безкрайно благодарен на всички вас!

Ще оставя страницата отворена до края на феврури, когато надявам се ще мога лично да предам чека! Така че ако все още някой иска да помогне с малка или голяма сума, няма да срещне съпротивление ?❣️! БЛАГОДАРЯ!

Преслава Босева“

Скъпи приятели, днес на път за Троян се отправиха два германски уреда! Да им е лек пътя и благополучно пристигането! Довечера ще направя сметка на събраните средства с ваша помощ! БЛАГОДАРЯ! ?❣️Liebe Freunde, heute nachmittag haben sich 2 deutsche Geräte auf den Weg nach Bulgarien gemacht! Wünschen wir denen eine gute Reise! Heute Abend rechne ich zusammen wie viel Geld wir gesammelt haben! DANKE! ?❣️

Публикувахте от Presi Boseva в Вторник, 9 януари 2018 г.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button