14 проекта бяха одобрени по време на Обществения форум

Донка Михайлова-кмет на Троян открива форума

През месец февруари 2018 г., за 18-ти пореден път, Община Троян обяви покана за подаване на проектни предложения по Общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти”.

Верка Добрева

В определения в поканата срок до 30.03.2018 г., бяха подадени 14 бр. проектни предложения.

Елеонора Авджиева-Музей на занаятите
кутията

  На 19.04.2018 г. (четвъртък) от 17.30 часа в Информационно-културен център, гр. Троян, ет.2 се състоя Общественото обсъждане на подадените проектни предложения. Тази година  участваха 5 читалища, 3 училища и кметства и църковни настоятелства. Всички презентираха проектите си в рамките на 3 мин. Бяха спазени изискванията на Общинска администрация и почти всички бяха под знака на 150 годишнината на града.  Читалищата на Горно Трапе, Добродан, Врабево, Орешак, ОУ“Иван ХАджийски“, СУ“Васил Левски“, СУ“Климент Охридски“, Музея на занаятите, църковното настоятелство на Врабево. троянските художници, туристи,  и др  бяха участниците изслушани с голям интерес от гражданите уважили събитието. Чухме проекти като Ретро стая в Жълтото училище, специална дървена кутия в Музея на занаятите, за озеленяване, и др…

Ралица Бенчева-ОУ“Иван Хаджийски“
Ема -хижа Амбарица
читалището в Орешак
Мариана Троянска-кмет на Добродан
Читалището в Добродан
Кметство Горно трапе
читалището в Калейца
Председателят на дружеството на троянските художниците
Иван Иванов- ам,директор на СУ“Васил Левски“
СУ“Климент Охридски“

  В заключение на  събитието Вера Добрева съобщи,че представените проекти са одобрени и на 1май  ще започне подписването на договорите.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button