ИВАН МИХОВСКИ И ПРЕДСТАВИТЕЛКИ НА ЖГЕРБ ПОСВЕТИХА НА ВЪЗРАСТНИ И САМОТНИ ХОРА

По традиция и тази година Велика събота народният представител Иван Миховски, общински ръководител на ГЕРБ – Троян, посвети на възрастни и самотни хора. Заедно с представители на ЖГЕРБ от ранна утрин той обикаля троянските села Чифлик, Бели Осъм, Калейца и Балканец, за да дарят козунаци и великденски яйца на хора в трудно положение.
„Други години инициативата ни е била насочена към възрастни хора в града, а тази година по предложение на дамите сме в селата. Яйцата са боядисани майсторски от тях, а днес заедно сме при възрастните хора, при самотните и болните, за да им доставим мъничко радост“, обясни Миховски.
„Тук сме, с вас сме. И на днешния ден, както и на всеки празник ви пожелаваме здраве и вяра. Вярата е спасила народа ни през вековете, вяра ни е нужна и сега, за да преодоляваме всички предизвикателства и трудности, които ни изпраща животът. На днешния ден и утре, на възкресение Христово, а и във всеки друг ден на годината нека има във всеки дом спокойствие, мъдрост, пролетно настроение“, пожелаваха Миховски и жените на хората.

Снимки: ПП ГЕРБ

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button