Задържаха пияни и дрогирани шофьори през празничните дни

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 43-годишен мъж от с.Шипково, който на 31 март около 19.45ч. е установен да управлява лек авомобил в с.Терзийско,  с 2.46 промила алкохол в издишания въздух.

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 30-годишен жител на гр.Летница, който на 31 март е установен да управлява лек автомобил с 1,29 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 29-годишен мъж от с.Кирчево, който на 31 март около 13.50ч. е установен да управлява лек автомобил «Сеат» в гр.Ловеч  след употреба на наркотични вещества. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

На 01 април около 10.45 часа  на ул. «Цар Освободител» в гр.Ловеч за полицейска проверка отново е спрян същия лек автомобил , управляван от същото лице, като с техническо средство дрегер drug test 5000отново е установено, че отново шофира след употреба на амфетамин и метамфетамин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а по случая е започнато досъдебно производство.  

          На 01 април  в 18.00 часа в град Ловеч е спрян за полицейска проверка 40-годишен мъж, като е установено, че в джоб на дрехите си държи  пликче с бяло кристалообразно вещество, което след тестване с полеви тест narco spray реагира на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31март 2018г. в РУ Ловеч са образувани досъдебни производства и за срок от 24 часа са задържани двама мъже, на възраст  29 години след като при направена им полицейска проверка в дрехите им са открити наркотични вещества, съответно 6,33грама и 17,19грама  /бруто тегло/ метамфетамин.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button