МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА СЕ СБЛЪСКАХА В ЛУКОВИТ, ТЕТЕВЕН И ОРЕШАК(ТРОЯН)

На 23 юни около 16.05ч. в гр.Луковит, на кръстовището между  ул. „Възраждане“ и ул. „Цар Симеон“, мотоциклет „Кавазаки“250 Д управляван от 42-годишен мъж от София, при завиване на ляво от най-дясната част на пътната лента не пропуска движещия се в същата посока лек автомобил „Пежо“ 106 и се блъска в задното дясно странично стъкло. В резултат на инцидента водачът на мотоциклета е с фрактура на тазобедрена кост, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

На 23.06.2018г. около 07.15ч. в гр.Тетевен,  л.а. «Ауди А4» управляван от 28-годишен мъж от града при движение в посока към центъра губи контрол над автомобила  и се блъска в предпазна метална ограда и намиращи се непосредствено до нея метални тръби на парова централа, разрушава оградата и пропада в двор. В резултат на сблъсъка тежко е пострадал водачът на превозното средство, който е откаран в болница , където малко по-късно е починал. 29-годишен мъж и 26-годишна жена, които са пътували в «Ауди» -то са с охлузни рани. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 22.06.2018г. около 16.30ч. в с. Орешак, автомобил «Хюндай» с водач 26-годишен мъж от Ловеч,  след излизане от мостово съоръжение и последвало завиване се сблъсква с насрещно движещия се «Ауди Q7». В резултат на инцидента  с охлузни рани са двамата водачи и двама пътуващи в автомобилите. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни , а на мъжът управлявал «Хюндай» е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

СНИМКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button