ШИПКОВЕНЕЦ БЛЪСНА ПЕШЕХОДКА! СБЛЪСЪК МЕЖДУ АВТОМОБИЛИ В ГЛОЖЕНЕ

На 12.06.2018г. в 14.45ч.  в с. Гложене, лек автомобил „Дачия“ управляван от 64-годишен мъж от Тетевен, губи контрол върху управлението на превозното средство, навлиза в лентата за насрещно движещи се автомобили и се удря в „Хонда“, управляван от 71-годишен жител на гр.Плевен.

В  резултат на инцидента е пострадала 73-годишна пътничка от «Дачия»-та, която е  настанена за лечение в тетевенската болница и водачите на двата автомобила, които са с леки наранявания. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

На 12.06.2018г. около 14.00ч. в с.Шипково, лек автомобил «Ауди А8» управляван от 31-годишен мъж от селото, при движение на заден ход е блъснал 78-годишна пешеходка. Жената е прегледана в болница и е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, но му е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

 

Полицаи от РУ Луковит са задържали за срок от 24 часа  30-годишен мъж от града след като при полицейска проверка е установено, че управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление на МПС и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

          

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button