ВАЖНО! ЗАПОЧВАТ ТЕКУЩИ РЕМОНТИ ПО ТРОЯНСКИТЕ УЛИЦИ! ПРОЧЕТЕТЕ КОИ СА ТЕ!

Важно! Започва работата по текущ ремонт и преасфалтиране на улици, което изисква временна промяна в организацията на движение

Както Община Троян вече информира, от 11.06.2018 г. започва ремонт на водопровод на участък от ул. „Ген. Карцов“ (в участъка от кафе „Рио“ до ул. „Букова“). Това налага временна промяна в организацията на движение, както и на обществения транспорт (по ул. „Христо Ботев“ и „Опълченска“). Припомняме, че по време на ремонта, с времетраене две седмици, автобусите на градски транспорт няма да минават през спирките на старата Полиция и спирката на Дъскотина. Временно автобусите ще спират на троянската Автогара и спирката на „Болшевик“ („Витекс“). Информационни табели вече са поставени на автобусните спирки.

На същата дата, 11.06.2018 г. започва преасфалтиране на ул. „Бочо Донев“, в участъка между ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Пейо Яворов“, както и преасфалтиране по Римски път (от разклона за с. Горно Трапе до ул. „Ген. Карцов“).

На 18.06.2018 г. (понеделник) започват работите по преасфалтиране на участъка от ул. „Христо Ботев“, зад Санаториума, както и преасфалтиране на ул. „Димитър Икономов-Димитриката“ – пред Автогарата. Движението при автогарата ще е затруднено, поради временното спиране на преминаването на превозни средства в лентата, в която се работи.

До няколко седмици (очаквайте допълнително информация) се очаква да започне работа по ул. „Стара планина“. Ще бъде извършено преасфалтиране от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Георги Бенковски“, като ще бъдат сменени и бордюрите. Преасфалтиране и подмяна на бордюрите предстои и на ул. „Кирил и Методий“, в участъка от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Любен Каравелов“ и от ул. „Васил Левски“ до ул. „Георги Бенковски“. Работа ще започне и по ул. „Еделвайс“ (от ул. „Охрид“ към края на улицата). За тези три обекта Община Троян ще изпрати допълнително своевременна информация за начало на работните дейности.

Община Троян моли гражданите за разбиране и внимание при преминаване при посочените участъци. Ремонтите са необходими за подобряване на инфраструктурата, подобряване условия за живущите и преминаващите. Следете актуална информация, която се качва в сайта на Общината и троянските медии

Станислава Вачева

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button