Инвестиция за близо 3 млн. лв. днес бе официално представена в троянското предприятие „Калинел“

Днес  се състоя официалното откриване на на новата административно-търговска сграда и шоу рум на територията на производственото предприятие. В мащабния обект на разположение на близо 1700-те човека, които работят в „Калинел“ е и закусвалня със собствена кухня, а отдолу е разположен и подземен паркинг за 30 автомобила.
Присъстваха  строителите на сградата, депутатът Иван Миховски, зам.областния управител Илиян Тодоров, кметът на Община Троян Донка Михайлова, председателят на Общински съвет Троян Петко Пенков, главния архитект на общината , общински съветници и много приятели.

В краткото си слово Донка Михайлова, административната сграда  впечатлява с модерните си и функционални решения. От началото на годината инвестиционната активност в Троянска община нарасна с 30%. Приятно ми е, че усилията на Община Троян за бързо и качествено административно обслужване на бизнеса са забелязани. Безработицата в Троян спадна под минималния праг-4.3%. Тя пожела успех на собственика Марин Радевски и на екипа на фирмата!

Бе отслужен водосвет от Величкий епископ Сионий. Гостите имаха възможност да разгледат  помещенията в сградата. Всички офиси са просторни и уютни, предразполагащи за  качествен труд.

Марин Радевски отново показа как трябва да се уважават хората, които работят в предприятието.

„С една дума – който може да работи, да печели и да се развива, той го показва, при това с мисъл за хората, които реално произвеждат в добре организирания процес. Марин Радевски е личност, с доказано име, с международно признат и много успешен бизнес, най-големият работодател в област Ловеч“, споделя депутатът Иван Миховски в социалната мрежа.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Вторник, 3 юли 2018 г.

,

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button