Намерени трупове на мъже в Луковит, Ябланица и Тетевен

На 29.07.2018г. след извършени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ-Луковит в землището на община Луковит е намерен труп на 79-годишен мъж от гр.Луковит,като  същият е бил за местно издирване. Незабавно е сформирана дежурна оперативна група, която при извършения оглед не е констатирала следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Луковит. Работата по случая продължава.

На 27.07.2018 год. в РУ-Ябланица е получен сигнал от 46-годишен мъж от гр.Ябланица, който е намерил трупа на 42-годишен мъж в къща в гр. Ябланица, с прострелна рана в областта на главата. Сформирана е група, която при извършения оглед е намерила трупа на лицето в една от стаите на втория етаж в посочената къща.В дясната ръка на мъжа е открит пистолет, 2 броя  гилзи и 2 броя проектили, отговарящи за намерения пистолет. От събраните до момента данни, най-вероятно се касае за самопрострелване. Работата по изясняване на случая продължава. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Ябланица.

На 28.07.2018 г. в РУ-Тетевен е подаден сигнал от 28-годишна жена от гр.Тетевен за това, че в паянтова постройка за домашни животни близо до дом в гр.Тетевен, е намерен от родители си обесен 25-годишен мъж от гр.Тетевен. На място е изпратена ДОГ и е извършен оглед на местопроизшествието, при който не са установени следи от насилствена смърт. По данни на родителите през 2017 г. същият е правил опит да се обеси но случайно е бил спрян от баща си. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Тетевен.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button