Сигнали за нередности в община Троян се приемат по интернет и телефон

Във връзка със статията:

Лунното осветление замени уличното в Троян, потърсихме  разяснение по случая в Община Троян  по време на редовната месечна пресконференция на общинското ръководство на 09.08.2018.  Кметът Донка Михайлова,че проблема ще бъде решен. Хората, които отговарят за уличното осветление ще проверят какво се е случило и ще вземат необходимите мерки.

Отново Общинска администрация Троян умолява  всички граждани, които виждат нередности, проблеми  в града и селата около него да звънят на телефон 0670 68050 -дежурния в Общината. На този телефон денонощно отговаря човек, който ще запише сигнала и ще бъде предаден. Другият вариант е онлайн платформата КМЕТЕ ВИЖ или чрез сайта  troyan.bg или чрез изписване в търсачката в Гугъл. Сигнали се приемат и на имейл mail@troyan.bg

При всички случаи се изисква имена и актуален телефон за да могат от служители от Общината да се свържат с гражднинът(ката) подал сигнал. Информацията от анонимен  няма да бъде  прегледана.

Информацията за проблеми се преглеждат в деня на подаване.  Входира се с номер и се придвижва за отстраняване на проблема от съответната дирекция. Всеки гражданин подал информация ще получи и отговор по телефон(актуален) или имейл. Срокът  за изпълнение е 14 дена.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button