„Еко рай Реката“ Априлци – най-доброто място за Вашия празник!

Направете Вашето запитване на телефон 0876101019, за да получите специална оферта!

eco.spa.rekata@abv.bg

 

https://www.ecorairekata.com/

??Закътан в зеленото сърце на България – във вълшебната прелест на Стара планина – еко комплекс Eco Rai Rekata е Вашето местенце, в което магията на домашния уют и усещането за спокойствие и красота завладяват сетивата.
Еко рай Реката е подходящата дестинация, без значение дали бягате от товара на работния делник или се отдавате на желанието да си подарите коктейл от пълен релакс, уникална гледка, кулинарни вкусотии и живописни планински маршрути.

❤️??Обичате ли Балканска кухня
Благодарение на старателно подбраните пресни продукти и съставки, в Еко Рай Реката ще намерите нещо вкусно и здравословно за всеки обяд или вечеря.
?‍?Отделяме и голямо внимание на качествено приготвената храна и сезонните предложения, които да пресъздадат вкуса и уюта на домашната трапеза.
Магията е в изпълнението!?

??⛰Съчетайте почивка, спорт и здраве в едно, по безупречен начин – сред кристално чистия въздух на Стара планина в един…

Публикувахте от Eco Rai Rekata в Понеделник, 7 май 2018 г.

 

Доволните служители правят добрите фирми още по-добри.

✔️Когато искате да стимулирате, да мотивирате или да сплотявате, ние от комплекс Еко Рай Реката предлагаме големи възможности да очаровате Вашите служители с незабравими спомени и необикновени изживявания.

✔️Тук можете да организирате
?Тийм билдинг програми, семинари и мероприятия – подарете на Вас и Вашия екип уникално изживяване в най-добрия комплекс Еко Рай Реката!
? Модерно и Комфортно настаняване
? Достъп до луксозен РЕЛАКС комплекс;
? Атрактивен ресторант и много други удобства

??Еко Рай Реката предлага перфектни условия за провеждане на тиймбилдинг, спортен уикенд, фирмени събития и конференции.

Комплексът е предназачен за фирми, които имат амбицията да предоставят не само добра работна среда на своите служители, но и да предложат добавена стойност:
незабравима емоция
чиста природа
чиста храна

Направете Вашето запитване на телефон 0876101019, за да получите специална оферта!

Разгледайте нашето меню и изберете своите фаворити.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button