ВГ „Фортисимо“ с дебютен албум

ВГ (Вокална група) „Фортисимо“ от Бургас издаде първия си албум. Албумът на  на световните шампиони от хоровите игри в  Южна Африка , вокална група „Фортисимо“ от Бургас,  включва 16 песни, съобщава БНР, с подкрепата на община Бургас, за Троян експрес

Половината са акапелни, сред тях  са „Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Бре, Петрунко“, емблематичните „Имам в сърцето си море“, но и „Пак ще се прегърнем““ на ФСБ,  Африка““ на Тото, с която се представиха блестящ на световните игри.
„Гледахме да е разнообразен репертоар. Можем и още толкова да направим, но.. по- нататък. Има интерес към нашата музика, а  по време на участия  и концерти ни питат  къде могат да ни чуят.  Албумът се казва “ Фортисимо“, нека това да е начало. Промоцията ще бъде на 5 декември“, отбелязва диригентката Милена Добрева.

Нека припомним,че бургаската група гостува в Троян на 22.09.2018 год. Тогава те спечелиха сърцата на троянци. А тяхната диригентка Милена Добрева е номинирана  за „Бург 2018“. Който желае може да даде своя вот от линка: Гласувайте за „Бург на годината“ 2018 .

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button