Троянският кмет с приемни – график

Започнаха приемните на кмета Донка Михайлова по селата от община Троян. Срещите продължават до края на месец февруариВ началото на настоящата година, кметът Донка Михайлова организира приемни във всички населени места на територията на община Троян.

Заедно с експерти от администрацията, кметът Михайлова се срещна с всички жители, които искат да поставят своите въпроси, по предварително обявен във всяко населено място график. Срещите се правят с цел удобство на жителите по населени места и изясняване на казуси и проблеми, които жителите имат. За всички поставени въпроси се води протокол и задачите се завеждат в деловодната система на администрацията за проследяване на тяхното изпълнение.

Най-голяма част от поставените въпроси са свързани с подобряване на инфраструктурата на селата. Отправени бяха въпроси, свързани с културния живот.

В средата на годината и с наближаване края на управленския мандат, кметът ще направи и традиционните отчети във всички населени места.

През предстоящата седмица са планирани срещи, както следва:

 

11.02.2019г.-13:30 ч.-с. Голяма Желязна в Клуб на пенсионера;

15:30 ч.- с. Старо село в Клуб кметство

17:30 ч.- с. Черни Осъм в Малък салон читалище.

15.02.2019г  – в селата Балабанско, Терзийско и  Горно Трапе.

В някои села като Орешак, Бели Осъм,  Добродан, Балканец, Голяма Желязна имаше приемни. Освен по-горе посочените  ще има и в останалите села на Общината

При настъпване на промени в графика ще бъдат уведомявани кметовете и кметските наместници на населените места, които ще информират гражданите, заявили желание да участват.

Тагове
Back to top button
Close