Очакваното неочаквано равенство на малките троянски футболисти с „Фортуна“ Плевен

От миналата седмица започна пролетния полусезон на футболното първенство за  Футбол 7-ци и Футбол 9-ки на троянския футболен клуб Чавдар“ с треньори Димитър Колев и Владислав Трифонов

Първите мачове играхме като гости на отбора „Единство“ Долни Дъбник . По-малките победиха с 9:4, 9-те  – загубиха с 1:2

Голмайсторите за 7-те са  Максим Минков – 4гола, Самуил Стоянов – 3, Веселин Борисов – 2 Единственив гол при  по-големите вкара Самуил Стоянов. Но за да има този гол и да нямя повече попадения в нашата врата  заслуга имаха Ивайло Тончев (капитан на отбора)и Габриел Ангелов.

Тази събота посрещнахме силния отбор на „Фортуна “ Плевен. Очаквано беше  нашите футболисти да се свият в черупките си, заради силния съперник. Но не се случи. 7-те играха много добре, бореха се за всяка топка. Внасяха нови елементи на защита и на нападение спрямо плевенчани. И така благодарение на екипната игра  с отлични попадения от страна на Максим Минков, Веселин Борисов, Никола Трифонов и Борис Иванов срещата завърши 4:4.

При по-голямата възраст троянци наистина се бяха свили, страхът ги бе обхванал от това,че играят с един от лидерите в групата.  В началото тръгна доста добре и вкараха първия гол. Майстор бе Габриел Ангелов, който с великолепен далечен шут изненада вратаря на гостите от Плевен.  Последваха много атаки от наборите им от „Фортуна“. И така в нашата врата имаше 4 попадения.

Срещата завърши 4:1 за Плевенчани.

Нашите футболисти не бяха във възторг от играта си.  Отчетоха си грешките . Надяваме се , че на предстоящия турнир в Дряново, който започва  на 1.04. 2019 ще покажат какво могат и ще ни накарат да се гордеем с тях.

Успех!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button